Cronologia M rius Serra

Cronologia M Rius Serra-PDF Download

  • Date:11 Nov 2020
  • Views:7
  • Downloads:0
  • Pages:7
  • Size:201.59 KB

Share Pdf : Cronologia M Rius Serra

Download and Preview : Cronologia M Rius Serra


Report CopyRight/DMCA Form For : Cronologia M Rius Serra


Transcription:

Nascut a Barcelona el dia 1 de maig dia del Treball. LIT Premi Ciutat d Elx pel conte Lletra menuda incl s despr s al recull de narracions L nia. LIT Premi El Brot per a autors menors de 25 anys per la novel la d hist ria ficci Amn sia P rtic. LIT Publicaci de L nia Columna Narrativa breu, LIT Traducci de l angl s al catal de Whore banquets Banquet de meuques de Matthew Kneale. LIT Traducci de l angl s al catal de Fast lanes Vies r pides de Jayne Anne Phillips Columna. LIT Traducci de l angl s al catal de Wilt on high Wilt m s que mai de Tom Sharpe Columna. RAD Guionista al programa de RNE Radio 1 La bisagra amb Xavier Sard. LIT Inici de col laboracions en premsa al setmanari El Temps. LIT Traducci de l angl s al catal dels guions radiof nics Flywheel Shyster Flywheel Groucho i. Chico advocats dels germans Marx Columna, Enregistrats i emesos pels dram tics de Catalunya R dio. LIT Traducci de l angl s al catal de Memoirs of a mangy lover Mem ries d un amant sarn s de. Groucho Marx Columna, LIT Inici de la secci setmanal Enigm stica al Suplement Cultura del diari AVUI des de 1989 fins a 2007. 818 articles recollits al blog http enigmisticamarius blogspot com. LIT Publicaci de L home del sac Columna Novel la, LIT Traducci de l angl s al catal de la novel la Forgetting Elena Tot oblidant Elena d Edmund. White P rtic, LIT Traducci de l angl s al catal de la novel la Sad movies Pel l cules tristes de Mark Lindquist.
LIT JOC Inici de la secci di ria Els mots encreuats a La Vanguardia des del 1 de juliol de 1990. LIT Conte Blanc al llibre col lectiu Narradors catalans d ara Caja de Madrid. LIT JOC Publicaci del Manual d enigm stica Barcelona Columna Edicions. LIT Publicaci de Tres s massa Columna Novel la breu. TV JOC Col laboraci amb una secci de joc verbal al programa Peligrosamente juntas de TVE 2 amb. Marisol Gald n i Inka Mart, LIT JOC Publicaci del Primer llibre dels mots encreuats de La Vanguardia Columna. LIT JOC Publicaci del Segon llibre dels mots encreuats de La Vanguardia Columna. LIT Publicaci de Contagi Columna Narrativa breu, LIT Premi FEC Fundaci Enciclop dia Catalana de narrativa pel projecte de novel la Mon oncle. LIT Traducci de l angl s al catal de la novel la The war zone Zona de guerra d Alexander Stuart La. LIT Conte Canvi de sentit al llibre col lectiu La meva r dio Columna. LIT Traducci de l angl s al catal de la novel la Tribes Tribus d Alexander Stuart La Magrana. LIT Inici de columnista quinzenal a La Vanguardia,LIT Publicaci de Mon oncle Proa Novel la. TV JOC Secci di ria sobre ludoling stica al programa Bon Dia Catalunya amb Joan Oliver TV3 1996. LIT Publicaci del conte potencial Turandot Espuri Solfeix Biblioteca Oplepiana N 14 Edizioni Oplepo. RAD El mat de Catalunya R dio d estiu amb Gaspar Hern ndez Secci Estava escrit sobre la relaci. entre fets d actualitat i obres liter ries cl ssiques com per exemple Pilar Rahola i La pla a del Diamant. de Rodoreda, RAD Inici de les col laboracions al programa de Catalunya R dio El m n s acaba amb Xavier Graset. 1997 2002 Seccions com ara Vida espiritual religions del m n Vida instrumental can ons. xocants i Felicitats can ons dedicades als sants de la setmana del qual en va sortir el llibre de Xavier. Graset El m n s acaba com superar el 2000 Columna 1999. LIT Publicaci de La vida normal Proa Narrativa breu Premi Ciutat de Barcelona de Literatura. Catalana 1999, LIT Premi Octavi Pellissa pel projecte d assaig Verb lia.
LIT Publicaci de AblanatanalbA Edicions 62 Novel la. LIT Publicaci de l assaig Verb lia jocs de paraules i esfor os de l enginy literari Emp ries que. obtindr a banda del premi Octavi Pellissa 1999 els premis de la cr tica Serra d Or i Lletra d Or 2001 i. m ltiples edicions, LIT Traducci al castell de l assaig Verbalia juegos de palabras y esfuerzos del ingenio literario. LIT Inici de la secci El runr n a La Vanguardia 2 columnes setmanals que m s endavant seran 3 i. des de maig de 2011 tamb en llengua catalana El rum rum. LIT Publicaci del text potencial CAPRI dins Capri contrainte a cura di Raffaele Aragona Edizioni La. Conchiglia Recollit ntegrament a Oplepiana Dizionario di Letteratura Potenziale a cura di Raffaele. Aragona Zanichelli 2002, RAD JOC Inici de la secci setmanal Verbigracia al programa de RNE Radio 1 No es un d a cualquiera. amb Pepa Fern ndez que de 2009 2015 es va dir Crucigram rius Joc verbal i enigmes. RAD JOC Inici de la col laboraci setmanal al programa de Catalunya R dio No ho diguis a ning amb. Jordi Bast 2000 2003 Enigmes sobre personatges de l esport. TV JOC Inici de la secci setmanal d un enigma al programa Connexions de TV3 amb Mari Pau Huguet. RAD Col laboraci a La tarda de Catalunya R dio d estiu amb Mart Gironell Secci sobre col leccions. personals com els carrers amb data o ltims cognoms de les guies telef niques. LIT JOC Publicaci de Verb lia com jugar llegir tal vegada escriure Emp ries. LIT JOC Traducci al castell de Verbalia com jugar leer tal vez escribir Pen nsula. LIT La letteratura impotenziale dins La regola questa a cura de Raffaele Aragona Edizioni. Scientifiche Italiane Napoli 2002, JOC Creaci del portal triling e de joc verbal verbalia com amb Beatrice Parisi itali i Rafael Hidalgo. castell 2002 2011, LIT Publicaci en edici de quiosc de Monocle novel la in acabada La Vanguardia Mobil Books. LIT Traducci del castell al catal del llibre d aforismes Si la naturaleza es la respuesta cu l era la. pregunta Si la natura s la resposta quina era la pregunta del f sic Jorge Wagensberg Tusquets. TV Inici del programa Alexandria al Canal 33 de Televisi de Catalunya 2003 2005 programa literari. dirigit inicialment per Llu s Cuevas i condu t i dirigit despr s per M rius Serra responsable dels. continguts literaris, RAD Quatre paraules col laboraci sobre joc verbal amb Txell Bonet a Ona Catalana.
RAD JOC Inici de la secci setmanal Jocs Reunits Serra al programa de Catalunya R dio El mat amb. Antoni Bassas 2004 2006, LIT Publicaci de De com s escriu una novel la Emp ries. LIT JOC Publicaci de Els 100 millors crucigrames de M rius Serra i Pau Vidal amb Pau Vidal Emp ries. LIT JOC Publicaci de Els 50 millors crucigrames amb enigma amb Pau Vidal Emp ries. LIT Traducci al castell del conte Transcripci dins de l antologia De miel y diamante cien a os de. narraciones catalanas compilada per Jordi Galves Fondo de Cultura Econ mica M xic. LIT JOC Publicaci de Els 65 millors crucigrames per tenir sort amb Pau Vidal Emp ries. LIT JOC Publicaci de Els 66 crucigrames m s lletrats m s 3 de lletruts amb Pau Vidal Emp ries. LIT Traducci dels articles de premsa de Groucho Marx a Groucho Marx fa l article Angle. LIT Narraci Prou al llibre col lectiu 23 narradors catalans A tall d antologia Edicions l Esguard. RAD JOC Inici de la col laboraci di ria al programa de Catalunya R dio El mat amb la secci. L enigm rius sota la direcci successiva d Antoni Bassas 2006 2008 Neus Bonet 2008 2009 i Manel. Fuentes 2009 2013 i M nica Terribas 2013, RAD Inici de la secci setmanal Lectur lia sobre literatura al programa de Catalunya R dio El mat. sota la direcci successiva d Antoni Bassas 2006 2008 Neus Bonet 2008 2009 i Manel Fuentes 2009. 2013 i M nica Terribas 2013, LIT Premi Ramon Llull de novel la per Farsa Planeta. LIT Traducci de Farsa al castell Patra a Planeta, LIT Conte Futur al llibre col lectiu Contes coordinats Montflorit Fundaci Esclerosi M ltiple. LIT Conte Transcripci a l antologia de Care Santos Un deu antologia del nou conte catal P ginas. de Espuma tradu t al castell a Un diez antolog a del nuevo cuento catal n P ginas de Espuma. LIT MUS Lletra del rap L Arca de Babel per al grup Endoll Guillamino i Josep Pedrals publicada en el. disc En doll, LIT La veritable hist ria de Harald Bluetooth L illa Diagonal Relat escrit per ser descarregat per tel fon.
m bil Editat despr s en paper amb il lustracions de Juanjo S ez. LIT JOC Publicaci del llibre Enviar i rebre Columna que recull articles i enigmes. LIT JOC Publicaci de la versi castellana del llibre Enviar y recibir Pen nsula que recull articles i. LIT Traducci de la narraci Prou a l alemany dins Willkommen in Katalonien Umbruch Ein noch zu. schreibender Roman Deutscher Taschenbuch Verlag Munic. LIT Traducci del castell al catal de l auca Quasibolo la vida casi normal del se or de la se al. Quasibolo la vida quasi normal del bon home del senyal de Jos Antonio Mill n Serres. LIT Abra adabra napolitana relat plagiable dins Napoli potenziale testi e glosse Edizioni Dante. Descartes Napoli, LIT Traducci de l angl s al catal de l obra de teatre Arcadia Arc dia de Tom Stoppard estrenada al. TNC amb direcci de Ramon Sim i publicada per Proa Premi de traducci de la Cr tica Teatral de. Barcelona 2007,LIT Publicaci de Quiet Emp ries premi Aspid 2009. LIT Traducci de Quiet al castell Quieto Anagrama,LIT Traducci de Farsa a l itali Farsa Neri Pozza. LIT Traducci de Farsa al roman s Farsa RAO, LIT Traducci a l angl s del conte Futur The future dins New Catalan Fiction a The Review of. Contemporary Fiction Spring 2008 vol XXVIII, LIT Conte Consangu nia al llibre col lectiu Capiscol relats dels Pirineus Proa tradu t a l aragon s.
RAD Inici de la secci setmanal Fora de guia sobre viatges a RNE R dio 4 amb Joan Bosch 2008. TV Inici de la secci setmanal Paraules en ruta al programa Divendres de TV3 amb Xavi Coral i. Espartac Peran, LIT Traducci parcial de Farsa a l angl s Farce dins Barcelona INK the city s writing 02. LIT Conte Relat relat al llibre col lectiu Mira m contes de vides especials Cosset nia. LIT Conte No t nom al llibre col lectiu El llibre de la marat nou relats contra les malalties. minorit ries Fundaci La Marat de TV3, LIT JOC Publicaci del recull d enigmes Dicciom rius Labutxaca. LIT JOC Publicaci del llibre Verb lia 2 0 Emp ries. LIT Publicaci del llibre entrevista de Biel Barnils L orgia verbal Converses amb M rius Serra Edicions. LIT Traducci de Quiet a l itali Quieto Mondadori,LIT Traducci de Quiet al core Shun Pru. LIT Traducci de l angl s al catal del llibre I remember Me n recordo de Joe Brainard L Aven. JOC Publicaci de la capsa de 50 jocs ling stics Verb lia el joc amb Oriol Comas Devir. LIT Text potencial Menu Adriatico Carme No Figurato. Ferran Adri Carme Ruscalleda dins La leggi della tavola Regole per tutti i gusti d Oplepo Biblioteca. Oplepiana N m 29 Edizioni Oplepo Napoli, LIT Text potencial per a la plaquette d homenatge de l Oplepo en la mort del seu president Edoardo. Sanguineti Les set rimes de Sanguineti, LIT Reedici corregida i definitiva de la novel la L home del sac Bromera.
LIT Traducci de De com s escriu una novel la i Monocle novel la in acabada al castell De c mo se. escribe una novela al castell Monocle novela in acabada El Funambulista. LIT Canvi en la llengua original dels articles setmanals de la secci El runr n amb l edici de La. Vanguardia en catal El rum rum, LIT MUS Beceroles Cantata amb m sica d Enric Palomar assajada per 26000 escolars durant el curs. 2010 11 i estrenada a l Auditori de Barcelona en 2011 Traducci al castell Alboradas estrenada a. Valladolid Salamanca i Parla, LIT MUS Traducci de l angl s al castell de les can ons del musical Candide de Leonard Bernstein. estrenat a Madrid sota la direcci esc nica de Paco Mir i la direcci musical de Manuel Coves. LIT Traducci de l angl s al catal de l obra de teatre Shakespeare s Villains Els dolents de. Shakespeare de Steve Berkoff amb fragments originals de Shakespeare estrenada a la Sala Planeta de. Girona sota la direcci de Ramon Sim i interpretada per Manel Barcel. LIT Conte Ox moron al llibre col lectiu Quan no perd em mai Alfaguara tradu t al castell a Cuando. nunca perd amos Alfaguara, JOC Publicaci de la versi en castell de la capsa de 50 jocs ling stics Juegos Verbalia amb Oriol Comas. LIT Text potencial Confesso que he menjat espaguetis per al Butllet de l Oplepo. LIT Traducci de l angl s al catal de l obra de teatre Shakespeare s Villains Els Dolents de. Shakespeare de Steven Berkoff presentada al Festival Temporada Alta de la Sala Planeta de Girona el. 7 12 2011 i estrenada a la Sala Muntaner de Barcelona el 7 3 2012 amb direcci de Ramon Sim i. interpretaci de Manel Barcel, LIT Traducci de l angl s al castell de l obra de teatre Shakespeare s Villains Los Villanos de. Shakespeare de Steven Berkoff estrenada al Teatro de los Canap s de Avil s el 13 4 2012 amb direcci. de Ramon Sim i interpretaci de Manel Barcel, LIT Publicaci de L Arca de Babel Estrellar Polar novel la infantil basada en la hist ria de la cantata.
Beceroles amb il lustracions de Marc Sard, LIT Premi Sant Jordi de novel la per Plans de futur. LIT Nomenat membre de la Secci Filol gica de l IEC Institut d Estudis Catalans. LIT Publicaci de la novel la Plans de futur Proa premi Sant Jordi 2012. JOC Publicaci del joc Enigm rius en catal amb Oriol Comas Devir. JOC Publicaci del joc Crucigram rius en catal amb Oriol Comas Devir. LIT MUS De poble en poble Lletra i interpretaci d aquest rap en el disc Festa Major del grup Els. LIT Reedici en format butxaca de la novel la Plans de futur Labutxaca. JOC Creaci de l App VERBA7 per a IOS i Android joc verbal amb un enigma diari en catal i en castell. des del 7 7 14, RAD Secci Festa Major amb Joan Enric Barcel a El Suplement d Estiu de Catalunya R dio dirigit per. Ricard Ustrell, RAD Secci El Tedep nim a La TdP de Catalunya R dio transmissi de partits del Bar a a Catalunya. R dio en la temporada 2014 15 dirigida per Joaquim Maria Puyal. JOC Sisset Setsis Vuitquatre Vuitdeu amb Oriol Comas Devir quatre jocs de paraules en format. LIT Traducci de l angl s al catal dels guions radiof nics Flywheel Shyster amp Flywheel Groucho i Chico advocats dels germans Marx Columna Enregistrats i emesos pels dram tics de Catalunya R dio LIT Traducci de l angl s al catal de Memoirs of a mangy lover Mem ries d un amant sarn s de

Related Books