1 de mar Rebutjar Re

1 De Mar Rebutjar Re-PDF Download

  • Date:29 Jun 2020
  • Views:1
  • Downloads:0
  • Pages:9
  • Size:4.33 MB

Share Pdf : 1 De Mar Rebutjar Re

Download and Preview : 1 De Mar Rebutjar Re


Report CopyRight/DMCA Form For : 1 De Mar Rebutjar Re


Transcription:

De casa a la deixalleria o no, Hi ha moltes accions que podem fer per deixar de ser un. problema per al planeta i comen ar a aplicar solucions al. nostre abast Et proposem les 5 R, 1 de mar Rebutjar Re escoltar el que d altra gent posar hi el sab D all que. sidu Zero a casa est fent per formar part s un problema en farem. TALLERS Posada en com de les,accions per apropar nos a. d un canvi per deixar de,destruir la natura Vine i. un recurs i a m s tindr s,un sab natural que neteja.
Teatralitza t Risoter pia Ecologia profunda l objectiu de no produir resi participa en sortirem tots d all m s b sense cap. dus Parlarem tamb sobre enriquits i amb m s eines additiu Aprendrem a fer. Tens ganes de fer teatre o Quantes vegades al dia L ecologia profunda s. el llibre del mateix t tol per aportar el nostre gra de sab amb sosa aigua i oli. aprofundir en el coneixe rius Riure pot ser una de la vessant m s radical. sorra all on toca, ment del teu cos i la teva les millors medicines tera filos fica i espiritual de. 8 de mar Reutilitzar, veu Vols trepitjar escenari i p utiques i el bon humor t l ecologia Ens proposa una HORARI. Moda sostenible cosir 17 de mar Reparar Dijous de 18 a 20 h. provar com et sents davant el poder de sanar Millorem visi integradora i hol stica. de nou peces de vestir i Repair caf Jornada Dissabte 17 de mar de 10 a 21 h. del p blic Doncs apunta t l actitud davant la vida on l sser hum no est per OBSERVACIONS. serigrafiar festiva de cloenda ta, a aquest taller de teatre i descobreix com fer ho sobre de les altres esp Cal inscripci pr via. D all que ja no en fem llers concerts cinef rum ESPAIS. apr n l art de la interpreta cies Taller pr ctic on farem. s en podem fer coses i menjar popular Tots els tallers es realitzaran al. ci exercicis per connectar Centre C vic menys la jornada festiva. diferents i ben maques que Us convidem a passar, Dimarts de les 17 30 a 18 30 h amb els nostres or gens del 17 de mar que ser a la pla a. podem tornar a utilitzar tot un dia ple d activitats i. entendre on estem i plante del Blat, 13 20 i 27 de febrer Porta roba que t endur s a tallers per reparar i do FORMADORS.
Diumenges d 11 a 13 h jar nos el nostre futur, OBSERVACIONS casa convertida en peces nar s a aquells objectes Valls en Transici Associaci pel. Cal portar roba c moda Cal inscrip Desenvolupament Local i Alternatiu. 28 de gener 11 i 25 de febrer 11 i, ci pr via totalment reformades i que si no fem res estaran ADeLA Can Pipirimosca. Dissabte de 9 30 a 12 30 h, diferents destinats a incrementar NOMBRE D ALUMNES PER GRUP. Professionals del teatre en diferents,Montse Esteve. PER ODE la muntanya de deixalles Entre 4 i 15 alumnes. NOMBRE D ALUMNES PER GRUP,Entre 8 i 16 alumnes, 10 de mar 15 de mar Reduir que est generant un greu Gratu t.
NOMBRE D ALUMNES PER GRUP, OBSERVACIONS Debat Com reduir la teva problema al planeta i a. Cal inscripci pr via,Entre 7 i 20 alumnes, FORMADORA petjada sobre el planeta nosaltres mateixos. Gratu t Pere Vidal permacultor fundador Has canviat algun h bit. de l Associaci pel Desenvolupament o has trobat una manera 22 de mar Reciclar. Local i Alternatiu Can Pipirimosca,NOMBRE D ALUMNES PER GRUP. diferent de fer les coses Taller de sab, M xim 20 participants que suposa una millora per Porta oli usat de casa i. PREU al planeta Vols compartir i algun recipient o motllo per. Divendres 19 de gener a les 19 h,Educar amb fermesa i afecte Descobrim.
la disciplina positiva a c rrec d Anna,Pascual Tres Llunetes. Visi dels errors com a oportunitats per, aprendre Comunicaci i entesa amb els Divendres 23 de febrer a les 18 h. fills es On som i on volem arribar Estils de Mem ria hist rica a la biblioteca a Dimarts 16 de gener a les Dissabte 17 de febrer a. crian a permissiu autoritari qu propo c rrec de Salva Loren Elena Mil i Pere 17 30 h les 11 h. sa la Disciplina Positiva Qu hi ha darrere Vidal Contacontes en angl s Little Chef a c rrec de. del mal comportament La import ncia Als llibres tenim una part de la hist ria l al The Day The Crayons Kids and Us. de cuidar nos com a pares tra part s viva i es troba en la mem ria de Quit a c rrec de N ria Farem un taller de cuina. les persones que ho han viscut en primera Veciana Marc Llaurad i on els nens es puguin. Divendres 26 de gener a les 19 h persona La tradici oral i les viv ncies s n Ariadna Comabella alum experimentar amb el. Banca tica a c rrec de Jordi Escoda fr gils cada persona n s portadora i si nes de la URV menjar tastin nous sabors i. membre de l Ateneu Coopertatiu del Camp no s expliquen es perden sense remei La Contacontes en angl s descobreixin que cuinar pot. CoopCamp gent gran t gran part d aquest tresor que dirigit a nens es d entre 8 i ser molt divertit I tot plegat. T has plantejat mai si s possible una tenim a l abast per que si no en prenem el 12 anys en angl s Dirigit a nens i. banca que es q estioni com gestiona els relleu va desapareixent any rere any nenes d entre 3 i 10 anys. diners posant per davant criteris tics Per sort hi ha gent que documenta aques Cal inscripci pr via a. socials o ambientals per davant d aug tes hist ries visualitzarem entrevistes a Rua infantil de Carnaval valls kidsandus es al. mentar al m xim els seus beneficis Creus gent gran de la nostra comarca i parlarem Divendres 9 de febrer a 647228897 o personalment. possible que hi hagi entitats financeres que sobre l experi ncia de documentar les les 17 30 h a l acad mia Kids Us. t expliquin qu fan els teus diners T imagi Espectacle musical i itine. nes una banca que no utilitza el seu poder rant per a tots els p blics. per influir en els afers pol tics del seu pa s amb m sica color humor. I creus que pots ser propietari d un tipus que acompanyaran la Rua. d entitat financera aix Infantil de Carnaval Acaba. T esperem a la xerrada per explicar ho rem la rua amb un concurs. de disfresses,Inici del recorregut,Pla a del Titit. Final del recorregut,Tallers per a joves entre 14 i 29 anys. Gaudim educant Fem la Mona, Cicle de tallers per gaudir educant Una proposta Vine a fer la mona amb nosaltres.
educativa basada en el respecte mutu la fermesa Aprendr s a fer el pa de pessic. VAVE Zone Cuina flexitariana, Qu s Els Serveis de Joventut de Valls Si ets dels que no gaudeixen del con. i l afecte Pret n dotar als pares o educadors de m lti tradicional la trufa cuita la crema Alcover Vila rodona el Pla i el Patronat Muni. ples eines per educar sense c stigs ni premis per de mantega i la iema Cadasc cipal d Esports de Valls s han unit per oferir un sum d aliments d origen animal per a. transmetre als seus fills es les habilitats necess ries podr decorar la seva mona programa de SORTIDES D OCI I LLEURE per vegades menges carn peix o ous has. per cr ixer amb autoestima amb la cobertura que vulgui i als joves de la comarca de l Alt Camp de saber que ets flexitari Les perso. endur se la cap a casa Tot aix nes que porten una dieta vegeteriana. Ser per educar Dijous 1 de febrer amb totes les explicacions trucs flexitariana segueixen una alimentaci. C stigs premis conseq ncies Enfoc en les solu i receptes perqu aquest any Anem a patinar sobre gel amb productes naturals i de qualitat. cions Dijous 8 de febrer facis tu la teva mona a casa T hi sense fregits sucres afegits o farines on. Vine amb els les amics gues a patinar, Com ens comuniquem Eines per millorar la comu apuntes les verdures cereals integrals llegums. sobre gel El pr xim dissabte 24 de febrer, nicaci amb els fills Dijous 15 de febrer fruits secs i llavors s n sempre a taula. et proposem passar una bona estona amb, Els l mits Dijous 22 de febrer HORARI els amics a la pista de gel de Barcelona. La r bia La frustraci Divendres 2 de mar Dissabte de 10 a 12 30 h HORARI. Relacions entre germans Divendres 9 de mar PER ODE Dissabte de 10 a 12 h. 24 de mar DIA PER ODE,FORMADOR Dissabte 24 de febrer 24 de febrer.
HORARI Marta Sancho Cal Dol PREU FORMADORS, Dijous i divendres de 17 30 a 19 30 h OBSERVACIONS 10 bus entrada lloguer de patins Ra l Molina Coach Nutricional. FORMADORS Activitat en fam lia 1 adult 1 nen a OBSERVACIONS. Anna Pascual Tres Llunetes ESPAI Cal portar davantal i carmanyola. NOMBRE D ALUMNES PER GRUP Aula de cuina de VallsGenera ESPAI. Entre 6 i 12 alumnes NOMBRE D ALUMNES PER GRUP Aula de cuina de Vallsgenera. PREU Entre 6 i 10 alumnes NOMBRE D ALUMNES PER GRUP. De 12 a 25 anys M s de 25 anys PREU Entre 5 i 10 alumnes. 1 taller 10 1 taller 15 6 euros PREU, 2 tallers 15 2 tallers 20 Despeses de material a part 10 De 12 a 25 anys 10. De 3 a 4 tallers 20 De 3 a 4 tallers 25 M s de 25 anys 15. De 5 a 6 tallers 30 De 5 a 6 tallers 45 Despeses de material a part 5. F rmula aer bica de condi,cionament f sic vigoritzant. efica i f cil de seguir en un,clima de festa Combina. la m sica internacional i els,ritmes llatins m s comer.
cials per ajudar a cremar, Introducci a la imatge Xarxes socials Relaxaci amb instruments Dona fil calories a trav s del ball. digital i els editors online Est s connectat a les Sessi de relaxaci profun Necessites arreglar els. xarxes socials Saps com da Utilitzaci de t cniques baixos dels teus panta HORARI. Fent una bona passeja del ioga per assolir estats lons Vols cosir te el bot. Dilluns i dimecres de 15 30 h a 16 30 h, da tastarem els diferents funcionen Inicia t en PER ODE. l s de les xarxes socials mentals corporals i respira de la jaqueta Amb aquest Del 15 de gener al 21 de mar. programes i recursos que toris calmats Una experi n curs de costura b sica FORMADORA. podem trobar a internet per m s habituals de manera Maria Benaiges Patronat Municipal. segura Facebook Twitter cia on el silenci el so dels aprendr s a cosir a m i a. retocar les teves imatges instruments i les paraules m quina. Instagram etc NOMBRE D ALUMNES PER GRUP, s entrellacen Si ja tens els coneixements Entre 6 i 8 alumnes. HORARI b sics i vols continuar apre PREU,HORARI De 12 a 25 anys 30. Dilluns de 9 30 h a 11 30 h, PER ODE Dilluns de 9 30 h a 11 30 h HORARI nent posa t en contacte M s de 25 anys 45.
Del 22 de gener al 12 de febrer PER ODE Divendres de 18 30 a 20 h amb nosaltres. FORMADORA Del 19 de febrer al 5 de mar PER ODE, Luisa Miralles Punt mnia Valls FORMADORA 16 de febrer i 16 de mar. Luisa Miralles Punt mnia Valls FORMADOR HORARI,NOMBRE D ALUMNES PER GRUP. NOMBRE D ALUMNES PER GRUP Adri Cabestany Dijous de 9 30 a 12 h. Entre 6 i 8 alumnes,Entre 6 i 8 alumnes OBSERVACIONS PER ODE. PREU Cal portar roba c moda Opcional Del 18 de gener al 22 de mar. De 12 a 25 anys 20,De 12 a 25 anys 20 portar manta FORMADORA. M s de 25 anys 25, M s de 25 anys 25 NOMBRE D ALUMNES PER GRUP Candela Amill.
Entre 6 i 12 alumnes NOMBRE D ALUMNES PER GRUP,PREU Entre 4 i 7 alumnes. 1 dia de 16 a 25 anys 5 PREU,m s de 25 anys 10 De 12 a 25 anys 30. 2 dies de 16 a 25 anys 12 M s de 25 anys 45,m s de 25 anys 18. Gimn stica de manteniment Hatha Vinyasa Ioga Txi Kung. Tallers recomanats a majors de 64 anys, Activitat basada en el tre ioga din mic T cnica mil len ria per. ball de flexibilitat de millora Mitjan ant les Asanes pos reequilibrar cos i ment mit. de la resist ncia cardio tures corporals i la sincro jan ant moviment concen. vascular de tonificaci,muscular i de refor ament, nitzaci amb la Respiraci traci i respiraci Apte per.
a persones de qualsevol,Mem ria Catal Angl s, Conscient aprendrem a No et rovellis Exercita Podr s aprendre les nor Mai s tard per aprendre. de la faixa abdominal amb millorar la salut dels princi edat o condici f sica. sessi final d estiraments i la ment a trav s de jocs mes b siques d ortografia la llengua internacional per. pals rgans del nostre cos d atenci c lcul llenguage i treballar la comprensi excel l ncia L angl s s. activitats de relaxaci a relaxar la ment i el cos a HORARI. raonament concentrci lectora i aix poder te ex molt til per viatjar llegir o. reduir l estr s i a millorar la,Dimarts de 19 h a 20 h. PER ODE orientaci espacial i tempo pressar i escriure en catal veure pel l cules en versi. HORARI A ESCOLLIR qualitat del son Treballa Del 16 de gener al 20 de mar ral o de la mem ria senso correctament Escriure original Es treballa voca. Dilluns i dimecres de 20 h a 21 h, Dilluns i dimecres de 21 h a 22 h rem la flexibilitat la coor OBSERVACIONS. rial Apr n estrat gies per notes a la fam lia omplir bulari pr ctic gram tica i. ESPAI dinaci la resist ncia i la Cal portar roba c moda. exercitar la mem ria a la un formulari o escriure un conversa b sica. Escola Enxaneta for a Crearem un espai de Fausto Cepas vida quotidiana i per reduir missatge deixar de ser un. Del 15 de gener al 21 de mar, calma i tranquil litat enmig NOMBRE D ALUMNES PER GRUP l ansietat que provoquen les problema HORARI A ESCOLLIR. FORMADOR del nostre dia a dia Entre 6 i 12 alumnes. p rdues de mem ria Dimecres de 12 a 13 h Nivell 2,PREU Dilluns d 11 30 a 12 30 h Nivell 1.
Patronat d Esports,De 16 a 25 anys 30 HORARI A ESCOLLIR. OBSERVACIONS PER ODE, HORARI M s de 25 anys 45 HORARI A ESCOLLIR Dilluns de 9 30 a 10 30 h. Cal escollir grup Del 17 de gener al 22 de mar, Grup 1 dimarts de 15 15 h a 16 15 h Dimarts de 9 30 a 10 30 h Dilluns de 10 30 a 11 30 h. NOMBRE D ALUMNES PER GRUP FORMADORA,1r nivell Dimarts de 10 30 a 11 30 h PER ODE. Entre 6 i 12 alumnes Susanna Dasca, Grup 2 dijous de 15 15 h a 16 15 h Dimecres d 11 a 12 h Del 15 de gener al 19 de mar.
PREU OBSERVACIONS,2n nivell Dijous de 10 30 a 11 30 h FORMADORA. L ecologia profunda s la vessant m s radical filos fica i espiritual de l ecologia Ens proposa una visi integradora i hol stica on l sser hum no est per sobre de les altres esp cies Taller pr ctic on farem exercicis per connectar amb els nostres or gens entendre on estem i plante jar nos el nostre futur 1 de mar Rebutjar Re sidu Zero a casa Posada en com de

Related Books